Var kan man skaffa gymkort Stockholm?

Den som vill ha ett gymkort i Stockholm har mycket att välja på, minst sagt. Vad man väljer beror på vad man är ute efter.

Gymkort Stockholm central

Vill du ha ett gymkort Stockholm, i de centrala delarna? Då finns många alternativ. Gymkedjorna samlas här och de flesta har flera stycken anläggningar i olika delar av centrala Stockholm. Här finns de vanligaste, exempelvis SATS, Nordic Wellness och Fitness24Seven. Balance Training är ett relativt nyöppnat alternativ för den som vill kunna träna i anslutning till jobbet och på kvällar och helger hemma.

Gymkort Stockholm norra 

I Stockholms norra förorter erbjuds både vanliga kedjor och mer lokala alternativ. Du kan träna på Itrim, Friskis & Svettis och Balance Training. Här är Balance Training ett lokalt alternativ, med tre anläggningar i Solna, Sundbyberg och Täby. Medan exempelvis Friskis & Svettis är inriktat på pass har Balance Training i dessa orter en personlig profil, med vissa klasser men fokus på den personliga träningen. 

Gymkort Stockholm södra

Om du är ute efter gymkort Stockholm i de södra förorterna kan du hitta etablerade gymföretag såsom Actic och Always Fitness. Här finns också lokala gym som Najadens gym, Tyresö Aquarena för den som vill kunna vattenträna och mycket mer.