Anteckningsblock för den skrivsugne

anteckningsblockTycker du om att skriva? Skriver du oftast på datorn? Det är inget konstigt. Datorer är snabba och tillåter oss att spara massor av dokument. Men du får inte glömma bort charmen med anteckningsblock, magin som uppstår när man sitter där med pennan i handen och bara låter den löpa fritt över pappret. Många idéer kommer dessutom när man är på språng och då är det inte alltid optimalt med en dator.

http://anteckningsblock.net/

Anteckningsblock finns i många vackra designer vilket gör det enkelt för dig att hitta ett som matchar din skrivstil och personlighet. Både fysiska butiker och nätbutiker erbjuder anteckningsblock i större och mindre storlekar som du kan anpassa efter din handstil och handstorlek och också ditt behov. Kanske är du en som gillar att bara skriva ned stödord för dina idéer – då räcker det med ett mindre anteckningsblock. Gillar du att skriva ned långa kapitel och noveller kan det vara bra med ett större.

Färger är också något som finns i stort utbud när det gäller anteckningsblock. Du kan välja mellan enfärgade, mönstrade och med fotomotiv. Hos vissa återförsäljare kan du dessutom få ett extra fint anteckningsblock med eget fotomotiv vilket gör det extra personligt.